top of page

Platypus voor bedrijven

Webvriendelijke woorden

Geknipte copy

Tegenwoordig kan je op heel wat sites zelf een professioneel ogende website in elkaar puzzelen. Of misschien nam je een webdesigner in de hand? Wat je ook kiest: verwaarloos je teksten niet!

 

Taal- en typfoutjes kunnen het vertrouwen van een potentiële klant in het professionalisme van je zaak wegnemen. En dat is erg zonde als je hard aan je website gewerkt hebt (of er veel geld aan hebt uitgegeven).

Gelukkig is het een kleine moeite om je websitecopy naar een hoger niveau te tillen. Met ongeveer een halve dag werk kan Platypus al een groot verschil maken. 

Geknipte copy voor je kapperszaak of beautysalon? Platypus zet de schaar in ellenlange zinnen.

 

Ben je als boekhouder een krak met cijfers, maar zeggen letters je niets? Platypus brengt je teksten in balans.

 

Thuisverpleegster die hoofdpijn krijgt van bijvoeglijke naamwoorden verzinnen? Ik zorg ervoor met evenveel toewijding als die waarmee jij voor je patiënten zorgt.

 

Zo hebben we allemaal onze specialiteit. Graag deel ik die van mij met jou!

"Of je nu een loodgieter, webshop of banketbakker bent, je bent het vast met ons eens dat je bepaalde dingen beter aan een vakman (of -vrouw!) overlaat. Zo ook met je websitecopy!"

Vaste samenwerking?

Ben je op zoek naar een copywriter die op vaste basis teksten kan aanleveren? Neem dan contact op voor een bespreking van wat het is dat je precies zoekt en wat Platypus te bieden heeft!

bottom of page