top of page

De persoon achter Platypus

Hoe leuk het ook is om je een typend vogelbekdier achter een bureautje in te beelden, Platypus vertegenwoordigt wel degelijk een menselijke creatieveling: Vanessa Gerrits, bijna dertig en afkomstig uit Sint-Truiden.

Met net geen decennium ervaring als tekstschrijver en een leven lang artistieke uitspattingen in de vingers, laat ik mijn creatieve kriebel hier uitgroeien tot een freelance-activiteit.

 

Dit naast mijn vaste job als copywriter bij een communicatiebureau te Genk, bezigheden als boekblogger én auteur. Daarom leg ik extra focus op diensten die jou helpen om je eigen schrijfdroom waar te maken.

 

Maar ook particulieren en bedrijven zijn welkom. Ik schrijf net zo graag je persbericht als je verjaardagskaart!

Tot typs!

Waarom de naam Platypus?

Platypus: Platypus is atypisch creatief met woord én beeld.

Platypus: Platypus typt erop los, van karamelvers tot slogan.

Platypus: Us = wij, want samen maken we er iets moois van!                       

Waarom zoveel paars?

Een neutraal kleurenpalet straalt professionaliteit uit, dat is een feit. Voor Platypus was het echter belangrijker om persoonlijkheid uit te stralen.

 

De schattige mascotte en de paarse kleurtjes passen perfect bij de aanpak die ik hanteer in alle samenwerkingen: daarbij staan jouw individualiteit en USP's centraal, net zoals de mijne dat hier doet.

 

Jouw stem wordt mijn stem. Of die nu kleurrijk en fantasierijk of ingetogen en zakelijk is. Let's get started!

Waarom zo'n lage prijzen?

You pay peanuts, you get monkeys. Toch hanteert Platypus bewust democratische prijsjes. Niet om concullega's onder de veren te schieten, maar om copy op maat toegankelijker te maken voor auteurs en ondernemers met een startersbudget.                     

bottom of page