top of page

Platypus voor iedereen

Trouwers

Toekomstige ouders

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje, maar vind je het verschrikkelijk om clichés zoals “in het huwelijksbootje stappen” ook daadwerkelijk op je trouwuitnodiging te zetten? 

Platypus schiet samen met jou in bruidsmodus!

 

Met aandacht voor de stijl van jullie grote dag, verzorg ik gepersonaliseerde teksten met net dat ietsje meer. Lyrisch of humoristisch, romantisch of alles-in-één: ik zou vereerd zijn om de woorden uit jullie hart te vertalen naar woorden op papier.

Tien vingertjes, tien tenen, al die clichés doen mij wenen … Tja, dat rijmt ook!  

 

Wil je graag een karamelversje op je geboortekaartjes of zwangerschaps-aankondiging op Facebook zetten dat niet al duizend maal gerecycleerd is door andere aanstaande ouders?

 

Een volledig origineel tekstje op basis van jullie persoonlijkheden, dromen voor jullie kindje en levensvisie wordt geboren als we samen aan de slag gaan.

 

Ik kijk ernaar uit jullie zoon of dochter met een gepast gedichtje aan de wereld voor te stellen!

Overige gelegenheden

Op zoek naar een gedichtje of speech voor een jubileum of huwelijksverjaardag, housewarming, rouwprentje, pensioen of wat dan ook: ik voorzie graag een tekst op maat van de gelegenheid en de persoon!

PS: Als je wilt, typ ik zelfs de motivatiebrief voor je sollicitatieprocedure. 'Kan goed delegeren' is dan sowieso een waardevol talent waarmee je eerlijk op je cv kan uitpakken!

bottom of page